Pienennä fonttiaSuurenna fonttia Tulosta sivu   

LENTORESERVIUPSEERIKURSSIN LIPPALAKKI

LENTORESERVIUPSEERIKURSSIN LIPPALAKKI   –  näyttävä muisto kurssilta!

Lentoreserviupseerikurssin  lippiksen myynti on siirtynyt Lentosotakoulun Killalta Ilmasotakoulun Killalle syksyllä 2011. Tähän mennessä kurssilippistä on myyty yhteensä noin 650 kappaletta. Käyttötilanteiksi ovat muotoutuneet erityisesti kurssikokoontumiset sekä Ilmavoimien muut reserviläis- ja perinnetilaisuudet.

Lakki on väriltään tummansininen (navy blue).  Lakkiin kirjaillaan taakse kunkin kurssin virallinen lyhenne, esim.  LentoRUK 84.  Jotta kirjailun hinta voidaan pitää kohtuullisena edellyttää se sitä, että kukin kurssi tilaa lakkinsa yhdellä kertaa, jolloin asetusajat jäävät mahdollisimman vähäisiksi.  Tästä syystä myös minimitilaus on viisi (5) kappaletta.  Kunkin kurssin lakit toimitetaan yhdessä erässä kurssin tilauksen antaneen yhdyshenkilön osoitteeseen edelleen jaettavaksi kurssilaisille.

Lakin hinta on 20,00 euroa kappaleelta.  Hinta sisältää lakin, brodeerauksen ja toimituskulut.  Lakit maksetaan ennen toimitusta Ilmasotakoulun Kilta ry:lle.  Maksun saavuttua killan tilille lakkitilaus lähtee toimittajalle.  Normaali toimitusaika on 2 – 3 viikkoa.  Toimitusajasta on myös mahdollisuus neuvotella tilauksen yhteydessä.

Tilauksen yhteydessä tulee olla kirjallinen tieto kirjailtavasta kurssilyhenteestä.

Sitovat kirjalliset tilaukset, joista ilmenevät seuraavat asiat:
- lakkien lukumäärä
- kurssin numero, esim.  LentoRUK 84, joka brodeerataan lakin takaosaan
- yhteyshenkilön nimi  ja  osoitetiedot ,  mihin lakit toimitetaan
- toimitusaika

Lisätietoja ja tilaukset:

Leena Tiainen
Lampikuja 3 b 9
41160 TIKKAKOSKI
Puh. 040 560 9303
sähköposti: leena.tiainen@gmail.com